Verzendkosten

De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van Bpost, en zijn afhankelijk van de bestemming:

  • België: € 3 (gratis verzending voor bestellingen boven € 50)
  • Nederland, Frankrijk,Duitsland, Luxemburg, Spanje, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk:  € 4,5 (gratis verzending voor bestellingen boven € 75)

Deze verzendkosten zijn geldig voor verzendingen per standaard brievenbuspost. Het is ook mogelijk om je bestelling aangetekend te laten verzenden of gebruik te maken van levering via pakjesdienst. Hiervoor geldt een hoger tarief, maar kan ook een snellere levering gegarandeerd worden.

Ben je in de buurt van Lokeren, dan kan je ook je bestelling (na afspraak) komen afhalen. In dat geval worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertermijn

Ik doe zorgvuldig mijn best je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen worden 1-2 dagen na ontvangst van betaling verzonden. Bij op maat gemaakte sieraden duurt het 1-5 dagen alvorens je bestelling wordt verzonden. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Je hebt dan het recht om kosteloos je bestelling te annuleren. Ik stort dan ook het door jou reeds betaalde bedrag volledig terug.

Verzending naar België: Kies je voor standaard brievenbuspost, dan hoef je niet thuis te zijn wanneer de postbode langskomt: je bestelling past gewoon in de brievenbus. De levertermijn na verzending is 2-3 werkdagen.

Verzending naar Nederland en Europa: Kies je voor standaard brievenbuspost, dan hoef je niet thuis te zijn wanneer de postbode langskomt: je bestelling past gewoon in de brievenbus. De levertermijn na verzending is 5-10 werkdagen. Voor verzendingen met een pakjesdienst kan dit beperkt worden tot 2-3 werkdagen.

Kies je bij de checkout voor aangetekend verzenden, dan zul je moeten tekenen bij levering. Ben je niet thuis op het moment dat de postbode langskomt, dan moet je je pakje ophalen in het postkantoor bij jou in de buurt.

Girlsofthewild.com is niet verantwoordelijk voor mogelijke vertragingen die te wijten zijn aan Bpost.