Girls of the Wild is de webshop van Marie-Lise (Malie) Van Wassenhove. Ik woon in het mooie Dendermonde, een kleine provinciestad in België, en ben eind de 30. Ik heb geen kindjes, maar wel twee lieve nichtjes, een neefje en een konijn (Francine). Ik hou van lekker eten in goed gezelschap, reizen, meezingen met (foute?) Disney- en musicalmuziek, Engelse literatuur en YA, en creatief bezig zijn.

Overdag werk ik als communicatieverantwoordelijke bij een afvalintercommunale, een job die ik zeer graag doe, want duurzaam afvalbeleid zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden.
Als kind wou ik echter altijd al “een winkeltje hebben”, en dankzij de wondere wereld van het internet is dat met Girls of the Wild gelukt… 🙂

Bij het samenstellen van de collectie laat ik me vooral inspireren door zaken die mijn hartje sneller doen slaan: geurige warme zomeravonden en vakantiegevoel waarbij alles mag en niets moet, girl power, vrouwelijke kracht en intuïtie, vrijheid…

Dat heb ik ook proberen weergeven in de naam van de webshop. “Girls of the Wild” verwijst naar dat mysterieuze kantje dat onder de oppervlakte borrelt, die intuïtieve en natuurlijke “ontembaarheid” van de vrouw die ons zoveel kracht geeft.

Ik durf de collectie van sieraden op deze website best wel uniek te noemen: een originele mix van boho bohemian en zelf ontworpen en handgemaakte sieraden. Rode draad is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken.

Ook focus ik zeer sterk op edelstenen, en hun link met astrologie. Ik bestudeer al sinds enkele jaren astrologie, en hoewel ik zeer sceptisch sta tegenover voorspellende astrologie (en al zeker de horoscopen van in de “boekskes”) ben ik een aanhanger van de Westerse psychologische astrologie, die focust op zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. De collectie Astroki bundelt sieraden per sterrenbeeld die ik op maat van jouw wensen maak. Zo kan je zelf een sieraad samenstellen met de een edelsteen die extra goed bij jouw sterrenbeeld past.

Ik hou van persoonlijk contact, en volg elke bestelling persoonlijk op. Heb je vragen of is er een probleem, dan kan je me steeds bereiken op . Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Wil je de sieraden “in het echt” zien, dan kan je, weliswaar op afspraak, een bezoekje brengen aan mijn atelier. Ook vind je me geregeld op diverse ambachts- of kunstmarkten in de ruime regio rond Dendermonde.

Hopelijk tot binnenkort 🙂

 

Foto’s met dank aan Bert Blondeel