Girls of the Wild is de webshop van Marie-Lise (Malie) Van Wassenhove. Ik woon in het mooie Dendermonde, hou van lekker eten in goed gezelschap, reizen, meezingen met (foute?) Disney- en musicalmuziek, Engelse literatuur en YA, en creatief ondernemen.

Overdag werk ik als communicatieverantwoordelijke. Als kind wou ik echter altijd al “een winkeltje hebben”, en dankzij de wondere wereld van het internet is dat met Girls of the Wild gelukt… 🙂

Bij het samenstellen van de collectie laat ik me vooral inspireren door zaken die mijn hartje sneller doen slaan: geurige warme zomeravonden en vakantiegevoel waarbij alles mag en niets moet, girl power, vrouwelijke kracht en intuïtie, vrijheid…

De naam “Girls of the Wild” verwijst naar dat mysterieuze kantje dat onder de oppervlakte borrelt, die intuïtieve en natuurlijke “ontembaarheid” van de vrouw die ons zoveel kracht geeft. Het is ook de titel van een prachtig gedicht van de Britse dichteres Nikita Gill.

Ik durf de collectie van sieraden op deze website best wel uniek te noemen: een originele mix van boho bohemian en zelf ontworpen en handgemaakte sieraden. Rode draad is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken.

Ook focus ik zeer sterk op edelstenen en hun link met astrologie.

Ik durf de collectie van sieraden op deze website best wel uniek te noemen: een originele mix van boho bohemian en zelf ontworpen en handgemaakte sieraden. Rode draad is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken.

Ook focus ik zeer sterk op edelstenen en hun link met astrologie.

Ik hou van persoonlijk contact, en volg elke bestelling persoonlijk op. Heb je vragen of is er een probleem, dan kan je me steeds bereiken op . Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Wil je de sieraden “in het echt” zien, dan kan je, weliswaar op afspraak, een bezoekje brengen aan mijn atelier. Ook vind je me geregeld op diverse ambachts- of kunstmarkten in de ruime regio rond Dendermonde.

Hopelijk tot binnenkort 🙂