Ik ben Katleen Van Meel, bezielde onderneemster en een creatieve duizendpoot met een passie voor mooie dingen zelf maken. Zoals dus de handgemaakte juwelen van Girls of the Wild 😉

Girls of the Wild werd in 2019 opgericht door Marie-Lise Van Wassenhove (Malie). Toen zij midden 2022 op zoek ging naar een overnemer, besloot ik dat het hoog tijd werd om ook plaats te maken voor mijn creatieve hobby in mijn bedrijf. Zo werd dus Girls of the Wild midden september 2022 onderdeel van  Creatleen Consultancy bv.

Girls of the Wild is geïnspireerd door geurige warme zomeravonden waarbij alles mag en niets moet, girl power, vrouwelijke kracht en intuïtie, vrijheid, zelfinzicht, positieve affirmaties, de cycli van de natuur, leven met de maan, de oneindigheid van de sterren en astrologie.

Ik durf gerust te zeggen dat je bij Girls of the Wild dus een juweel met betekenis en een verhaal koopt. Een statement of de stille ondersteunende kracht van de juiste edelsteen; jij kiest wat jij nodig hebt om je stralende zelf te kunnen zijn!

De naam “Girls of the Wild” verwijst naar dat mysterieuze kantje dat onder de oppervlakte borrelt, die intuïtieve en natuurlijke “ontembaarheid” van de vrouw die ons zoveel kracht geeft. Het is ook de titel van een prachtig gedicht van de Britse dichteres Nikita Gill.

Ik durf de collectie van sieraden op deze website best wel uniek te noemen: een originele mix van boho bohemian en zelf ontworpen en handgemaakte (door Malie en door Creatleen) sieraden. Rode draad is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken.

Ook focust Girls of the Wild zeer sterk op edelstenen en hun link met astrologie.

Ik hou van persoonlijk contact, en volg elke bestelling persoonlijk op. Heb je vragen of is er een probleem, dan kan je me steeds bereiken op . Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Koop je een juweel als cadeau? Laat het dan gerust ook weten per mail, dan help ik je graag om het in een mooie verpakking en met een persoonlijke boodschap van jou op zijn bestemming te brengen.

Wil je de sieraden “in het echt” zien, dan kan je, weliswaar op afspraak, een bezoekje brengen aan mijn atelier.

Hopelijk tot binnenkort 🙂