Ik ben Katleen Van Meel, creatieve duizendpoot en de bezielde onderneemster achter Girls of the Wild. Ik hou van dingen die een beetje anders zijn, vooral als ze een interessant verhaal hebben.

Ook deze webshop heeft een mooi verhaal. En dat verhaal begon in 2019 met Marie-Lise en een prachtig gedicht van de Britse dichteres Nikita Gill met de naam “Girls of the Wild.” Het resultaat was een webshop met een geïnspireerde collectie juwelen.

In 2022 wilde Marie-Lise echter een nieuw verhaal gaan schrijven en sindsdien schrijf ik met veel liefde verder aan het verhaal van Girls of the Wild.

Voor mij vertelt het gedicht over de stille kracht van vrouwen die hun eigen weg zoeken. Het vertelt over anders durven zijn en het ongebaande pad te nemen. Over luisteren naar je eigen hart en doen wat bij jou past.

Ook de juwelen van Girls of the Wild vertellen een verhaal van je eigen pad vinden. Je vindt hier dan ook geen juwelen met een dertien-in-een-dozijn vibe, maar mooie juwelen die net een beetje anders zijn.

Op het ongebaande pad valt veel moois te ontdekken en zijn er veel avonturen te beleven. Maar het is soms best wel spannend en het vergt wat moed om door te blijven gaan. Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig om je hart te kunnen volgen.

Ik hou ervan om mensen te helpen hun unieke pad te bewandelen. En met de sieraden van Girls of the Wild geef ik je dan ook maar al te graag een stille steun die je daarbij kan helpen.

De Bohemian sieraden vertellen over zomerse avonturen. Sommigen zijn ook een tikje rebels en maken een duidelijk statement. Ze kunnen een krachtig symbool vormen dat zegt “Jij kan het!

Er zijn ook juwelen die de schoonheid van de natuur vieren. En minimalistische sieraden die prachtig zijn in hun eenvoud. Zij kunnen je helpen om te koesteren wat voor jou belangrijk is.

Tenslotte zijn er ook nog juwelen die fluisteren over de verborgen kracht van edelstenen. Deze juwelen kunnen een elegante manier zijn om de positieve energie van jouw favoriete edelsteen altijd bij te hebben.

Heel wat juwelen zijn met veel liefde handgemaakt, anderen zijn dan weer speciaal voor jou met veel zorg uitgekozen vanwege hun originaliteit of edelsteenpracht.

Heb je vragen of is er een probleem, dan kan je me steeds bereiken op . Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Koop je een juweel als cadeau? Laat het dan gerust ook weten per mail, dan help ik je graag om het in een mooie verpakking en met een persoonlijke boodschap van jou op zijn bestemming te brengen.

Wil je de sieraden “in het echt” zien, dan kan je, weliswaar op afspraak, een bezoekje brengen aan mijn atelier.

Liefs,

Katleen