Garantie

De sieraden op GirlsoftheWild.com werden met veel ♥ gemaakt, en uiteraard doe ik er alles aan om ze ook in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het gebeuren dat een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kan maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal girlsofthewild.com kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. De verzendkosten zijn wel voor jouw rekening.

Stuur voor je je sieraad terugzendt een mailtje naar voor verdere afspraken.

Volgende zaken vallen niet onder de wettelijke garantie:

  • Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van je huid. Ik raad aan om de sieraden uit te doen als je doucht, een bad neemt, gaat sporten of slapen. Let verder ook op met haarlak, parfums en douchegel.
  • Er is geen garantie voor beschadigingen door chemicalieën, zuren of fysieke toetakeling. Een sieraad dat is beschadigd door zichtbaar abnormaal of niet-conform gebruik valt niet onder de garantie.

Reparatie

  • Binnen de garantietermijn: de retourkosten naar GirlsofthewWild.com en de vervanging van ontbrekende onderdelen zijn voor jouw rekening. De werkuren en herverzendingskosten zijn gratis.
  • Buiten de garantietermijn: de retourkosten naar GirlsofthewWild.com, de vervanging van ontbrekende onderdelen en de werkuren en herverzendingskosten zijn voor jouw rekening.