Op deze pagina vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen.
Nog steeds een vraag zonder antwoord? Neem dan contact met me op. Ik help je graag verder :-).

Verzending & Leveringstermijn

Van waar worden de sieraden verzonden?

Al de sieraden worden verzonden uit België. Je zal dus niet lang moeten wachten op je bestelling.

Verzenden jullie ook internationaal?

Ja hoor. Voorlopig vooral naar Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en Portugal.

Staat jouw bestemming niet in het lijstje, neem dan contact met op.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van Bpost, en zijn afhankelijk van de bestemming:

  • België: € 3 (gratis verzending voor bestellingen boven € 50)
  • Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk:  € 6,5 (gratis verzending voor bestellingen boven € 75)

Deze verzendkosten zijn geldig voor verzendingen per standaard brievenbuspost. Het is ook mogelijk om je bestelling aangetekend te laten verzenden. Hiervoor geldt een hoger tarief.

Ben je in de buurt van het mooie Dendermonde, dan kan je ook je bestelling (na afspraak) komen afhalen. In dat geval worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe lang is de levertijd?

Ik doe hard mijn best je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. In het algemeen worden bestellingen 1-2 dagen na ontvangst van betaling verzonden. Bij op maat gemaakte sieraden duurt het iets langer, 1-5 dagen, alvorens je bestelling verzonden wordt.

Verzending naar België: De levertermijn na verzending is 2-3 werkdagen.

Verzending naar Nederland en Europa: De levertermijn na verzending is 5-10 werkdagen.

Girlsofthewild.com is niet verantwoordelijk voor mogelijke vertragingen die te wijten zijn aan Bpost.

Kan een bestelling ook aangetekend verzonden worden?

Jazeker, je kan bij checkout ook kiezen om je bestelling aangetekend te laten verzenden. Hier gelden wel andere tarieven voor:

  • naar België: 6,50 euro
  • naar Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK): 12 euro

Betalingen

Gebeuren de betalingen veilig?

Ja.
GirlsoftheWild.com werkt samen met Mollie voor de betalingen. Op
www.mollie.com vind je meer info over dit betaalsysteem.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kan op heel wat verschillende manieren betalen op GirlsoftheWild.com. Er is de klassieke overschrijving en Sofort. Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van de  Belfius- en KBC-mogelijkheden of Bancontact. En speciaal voor de Nederlandse klanten is er ook iDeal.

Retourneren

Ik ben van gedachten veranderd. Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Ja hoor. Als je bestelling nog niet verzonden is, kan je me () een e-mail sturen met de boodschap dat je je bestelling wenst te annuleren. Ik stort het reeds betaalde
bedrag volledig terug.

Werd je bestelling al verzonden, zie dan de volgende vraag ;-).

Opgelet: dit recht om je bestelling te annuleren is niet geldig voor op maat gemaakte of aangepaste sieraden. Voor deze producten is de bestelling bij betaling definitief.

Ik wil graag mijn bestelling retourneren. Wat moet ik doen?

Natuurlijk hoop dat je blij bent met je bestelling. Mocht dit niet zo zijn, dan heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling rond de sieraden niet verbroken is (dit voor hygiënische redenen). Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Wil je gebruik willen maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nog eens 14 dagen tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag van de geretourneerde producten inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou naar ons zijn voor eigen rekening.

Opgelet: dit herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte of aangepaste sieraden. Bij deze producten is de verkoop na een succesvolle betaling definitief.

Hoe retourneer je je bestelling?

Over Girls of the Wild

Is er een garantie op de sieraden?

De sieraden op GirlsoftheWild.com werden met veel ♥ gemaakt, en uiteraard doe ik er alles aan om ze ook in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het gebeuren dat een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kan maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal girlsofthewild.com kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. De verzendkosten zijn wel voor jouw rekening.

Stuur voor je je sieraad terugzendt een mailtje naar  voor verdere afspraken.

Volgende zaken vallen niet onder de wettelijke garantie:

  • Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van je huid. Ik raad aan om de sieraden uit te doen als je doucht, een bad neemt, gaat sporten of slapen. Let verder ook op met haarlak, parfums en douchegel.
  • Er is geen garantie voor beschadigingen door chemicalieën, zuren of fysieke toetakeling. Een sieraad dat is beschadigd door zichtbaar abnormaal of niet-conform gebruik valt niet onder de garantie.

Is dit een drop shipping-winkel?

Nee, absoluut niet! Girls of theWild is een kleine, onafhankelijke webshop die vooral focust op klantentevredenheid en persoonlijke service. Je bestelling wordt van begin tot einde door mij (Katleen) persoonlijk opgevolgd.