Sieraden voor het sterrenbeeld weegschaal kopen

Welke edelstenen passen bij de sociale en twijfelende Weegschaal?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

De Weegschaal is zeer sociaal en vriendelijk. Je bent vlot in de omgang en maakt snel vrienden. Je bent je echter ook bewust van je charmes en flirt graag. Je bent niet graag alleen en weet de aandacht die van je vrienden best wel te appreciëren.

Je kan echter ook goed luisteren. Je bent diplomatisch en een goede bemiddelaar. Je begrijpt de verschillende kanten van een verhaal, wikt en weegt, en je kalmte helpt om de vrede te bewaren.

Dit wikken en wegen brengt met zich mee dat je niet graag of snel beslissingen neemt. Je weegt graag alle voordelen en nadelen op elkaar af. Hierdoor kan je ook veranderlijk zijn, maar dat vind jij op zich niet zo erg, want zelf hou je wel van afwisseling.

Alhoewel je eerlijkheid erg belangrijk vindt, vind je het soms moeilijk om je eigen menig te uiten. Omgekeerd vind je ook lastig wanneer iemand je tegenspreekt of kritiek geeft. Een beetje ironisch, aangezien je zelf best kritisch kan zijn, en hierdoor graag alles observeert.

Je intelligentie zorgt ervoor dat je veel nadenkt en nieuwsgierig bent naar nieuwe zaken. Je bent daarnaast ook creatief, zowel in je denken als doen, en houdt dan schoonheid en mooie dingen.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Weegschaal? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Weegschaal?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Weegschaal.

Aquamarijn

Aquamarijn helpt de Weegschaal te focussen op zijn/haar doelen. De steen maakt de gedachten helder en helpt de Weegschaal met het uiten van een eigen mening. Lees hier meer over aquamarijn of bekijk hier onze sieraden met aquamarijn.

Jaspis

Jaspis helpt de Weegschaal om vastberaden naar doelen toe te werken en om ideeën in actie om te zetten. De steen geeft de Weegschaal moed om eerlijk te zijn naar zichzelf en bevordert de hulpvaardigheid. Bekijk hier onze sieraden met jaspis.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli zet de Weegschaal aan tot handelen en helpt om de intuïtie te versterken. Ook bevordert lapis lazuli eerlijke communicatie. Bekijk hier onze sieraden met lapis lazuli.

Malachiet

Malachiet bevordert de concentratie en helpt de Weegschaal om beslissingen te nemen. Bekijk hier onze sieraden met malachiet.

Obsidiaan

Obsidiaan stimuleert de nieuwsgierigheid en leergierigheid van de Weegschaal en bevordert de persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar eerlijkheid. Bekijk hier onze sieraden met obsidiaan.

Onyx

Onyx is een kalmerende steen die de Weegschaal kan helpen om negativiteit los te laten. De edelsteen helpt ideeën en gedachten om te zetten in acties, wat de Weegschaal kan helpen bij besluiteloosheid. Bekijk hier onze sieraden met onyx.

Parel

Parel stimuleert een aantal eigenschappen die de Weegschaal belangrijk vindt, zoals eerlijkheid en begrip voor anderen. Ook versterkt parel de nieuwsgierigheid van de Weegschaal en zorgt voor een heldere geest. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Rozenkwarts

De Weegschaal houdt van liefde en romantiek, wat deze “steen van de liefde” erg belangrijk maakt voor dit sterrenbeeld. Rozenkwarts vergroot het hart van de Weegschaal en stimuleert om meer liefde te geven, niet alleen aan anderen maar ook aan zichzelf. Bekijk hier onze sieraden met rozenkwarts.

Unakiet

Unakiet helpt de Weegschaal inzicht te krijgen in problemen, maar ook om bepaalde gedrags- en denkpatronen in te zien en deze te doorbreken. Bekijk hier onze sieraden met unakiet.

Zonnesteen

Zonnesteen geeft veel positieve straling en stimuleert een optimistische instelling in het leven. De edelsteen geeft de Weegschaal meer zelfvertrouwen en bevordert de eigenwaarde. Bekijk hier onze sieraden met zonnesteen.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *