Sieraden voor sterrenbeeld waterman kopen

Welke edelstenen passen bij de intellectuele en onafhankelijke Waterman?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

De Waterman is het sterrenbeeld van alles en niets. Je oogt verlegen en kijkt de kat uit de boom, maar kan ook heel uitbundig zijn en niet meer kunnen stoppen met praten. Je vindt het niet erg om alleen te zijn, maar bent ook graag omringd door dierbaren of werkt graag in een groep. Je wordt niet snel boos, maar je ontploft wanneer je dat eenmaal wel bent, om vervolgens lang verbitterd te blijven. Hierdoor kan je soms als humeurig overkomen, terwijl je bij positieve emoties al snel als extravagant gezien wordt.

Je bent vriendelijk en kan goed overweg met anderen. Wel leer je mensen vooral kennen door observatie en bent kieskeurig. Wanneer je er voor kiest om met iemand om te gaan, blijf je trouw aan deze persoon. Je wilt graag respect en geeft dit ook aan anderen wanneer je vindt dat zij dit verdienen.

Je bent intellectueel en analyseert alles. Vanuit je idealisme overdenk je veel. Je bent echter ook vindingrijk en origineel, en weet zo je doelen te bereiken.

Je verveelt je snel, en bent dan ook constant op zoek naar nieuwe dingen. Hierdoor ben je veranderlijk en kan je onvoorspelbaar uit de hoek komen.

Je bent onafhankelijk en ziet graag dat iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn. Je bent eigenwijs en constant op zoek naar je eigen weg.

Je hebt een uitgesproken mening en kan dwars liggen wanneer iemand die mening probeert te veranderen. In debatten kunnen je intelligentie en charisma anderen overtuigen.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Waterman? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Waterman?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Waterman.

Amethist

Amethist stimuleert de Waterman om een balans in zijn/haar emoties te vinden. De steen laat de Waterman ontspannen, maar geeft ook vernieuwde inspiratie en zet toe tot creativiteit. Lees hier meer over amethist of bekijk hier onze sieraden met amethist.

Aquamarijn

Aquamarijn helpt de Waterman in het nu leven. De steen stimuleert helderheid en focus, en laat de Waterman zaken afronden. Lees hier meer over aquamarijn of bekijk hier onze sieraden met aquamarijn.

Aventurijn

Aventurijn is een kalmerende steen die de Waterman emotionele rust geeft. Daarnaast bevordert Aventurijn de besluitvaardigheid van de Waterman, maar ook zijn/haar creativiteit en het vinden van oplossingen. Lees hier meer over aventurijn of bekijk hier onze sieraden met aventurijn.

Fluoriet

Fluoriet beschermt de Waterman. De steen geeft positieve energie en stimuleert het zelfvertrouwen en inzicht van de Waterman. Bekijk hier onze sieraden met fluoriet.

Goudsteen

Goudsteen geeft de Waterman kracht en energie. Bekijk hier onze sieraden met goudsteen.

Labradoriet

Labradoriet zet de Waterman met twee voetjes op de grond en stimuleert de zelfverdediging van de Waterman. Bekijk hier onze sieraden met labradoriet.

Larvikiet

Larvikiet bevordert het inschattingsvermogen van de Waterman. De steen geeft inzicht in problemen en laat de Waterman extra goed nadenken voordat hij/zij beslissingen neemt. Bekijk hier onze sieraden met larvikiet.

Maansteen

Maansteen stimuleert de Waterman om zijn/haar intuïtie te volgen en zich niet altijd te laten leiden door het intellectuele. De steen brengt geestelijke rust en helderheid. Bekijk hier onze sieraden met maansteen.

Malachiet

Malachiet brengt innerlijke wijsheid en bevordert de innerlijke wijsheid en het rechtvaardigheidsgevoel van de Waterman. Bekijk hier onze sieraden met malachiet.

Parel

Parel helpt de Waterman om negativiteit te verwerken en leert om boosheid los te laten en anderen te vergeven. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Rozenkwarts

Rozenkwarts opent het hart van de Waterman en helpt hem/haar liefde aan anderen te geven en gemakkelijker te vergeven. Bekijk hier onze sieraden met rozenkwarts.

Turkoois

Turkoois brengt de Waterman evenwicht en helpt innerlijke rust te vinden. De edelsteen geeft daarnaast inzicht en stimuleert eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Lees hier meer over turkoois of bekijk hier onze sieraden met turkoois.

E&n reactie op “Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Waterman?

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *