Sieraden voor sterrenbeeld Vissen kopen

Welke edelstenen passen bij de gevoelige en intuïtieve Vissen?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Vissen leven in twee werelden.

Je bent erg spiritueel en zit vol fantasie. Je bent een dromer, en kan hierdoor ook erg idealistisch zijn. Maar aan de andere kant ben je ook erg sociaal. Je hebt een goede mensenkennis en kan met veel mensen omgaan, vooral ook omdat je je goed in anderen kan verplaatsen. Dit maakt je begripvol en gevoelig.

Je ervaart emoties intens en probeert negatieve emoties zoals pijn zoveel mogelijk te vermijden, waardoor je soms de nood voelt om je af te zonderen van de rest van de wereld.

Je luistert naar je intuïtie en weet je goed aan te passen aan nieuwe situaties. Je bent echter wel besluiteloos en dit kan de mensen om je heen soms een beetje gek maken. Je kiest er snel voor om anderen in hun keuzes te volgen, waardoor je jezelf soms te gemakkelijk laat (mis)leiden.

Dankzij je grote hart weet je echter wel het beste in anderen naar boven te brengen, waardoor familie en vrienden zorgzaam met je omgaan.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Vissen? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Sieraden voor het sterrenbeeld Vissen

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Vissen?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Vissen.

Amethist

Amethist is een beschermende steen die de Vissen helpt om rust en ontspanning te vinden, maar ook evenwicht brengt tussen de twee werelden waartussen je soms “zwemt”. Amethist helpt bij de spirituele ontwikkeling, en brengt balans tussen geest en lichaam. Lees hier meer over amethist of bekijk hier onze sieraden met amethist.

Aquamarijn

Aquamarijn kalmeert de Vissen en maakt zowel ontspannen als oprecht. Aquamarijn kan de Vissen helpen om met beide voeten op de grond te staan en zorgt voor helderheid en focus van geest. Vissen kunnen met deze edelsteen hun mening beter uiten en doelgerichter te werk gaan. Lees hier meer over aquamarijn of bekijk hier onze sieraden met aquamarijn.

Fluoriet

Fluoriet stabiliseert de emoties van de Vissen. De steen stimuleert het zelfvertrouwen, maar helpt de Vissen ook oude patronen te doorbreken, keuzes voor zichzelf te maken en een eigen weg te volgen. Bekijk hier onze sieraden met fluoriet.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli geeft de Vissen zelfinzicht. De steen versterkt de eigen intuïtie en wil, en zet hiermee de Vissen aan om voor zichzelf te handelen en dit ook duidelijk te communiceren. Bekijk hier onze sieraden met lapis lazuli.

Maansteen

Maansteen versterkt de intuïtieve kracht van de Vissen. Daarnaast stimuleert maansteen de Vissen om eigen emoties en meningen te uiten. Bekijk hier onze sieraden met maansteen.

Opaliet

Opaliet maakt het hoofd helder en brengt de Vissen harmonie. Zo stabiliseert de edelsteen stemmingswisselingen en brengt rust in moeilijke situaties. Bekijk hier onze sieraden met opaliet.

Parel

Parel brengt de Vissen rust en verlichting. Parel kan de Vissen helpen om negativiteit te verwerken en inzicht in zichzelf te krijgen. Ook bevordert parel zelfacceptatie. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Turkoois

Turkoois is ook een beschermende en zuiverende steen die de Vissen helpt om een evenwicht te vinden tussen het fantasierijke en de waarheid. De steen geeft inzicht en helpt de Vissen om eerlijk te zijn. Lees hier meer over turkoois of bekijk hier onze sieraden met turkoois.

Sieraden voor het sterrenbeeld Vissen

E&n reactie op “Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Vissen?

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *