Sieraden voor het sterrenbeeld tweelingen: welke edelstenen passen bij tweelingen?

Welke edelstenen passen bij de nieuwsgierige en communicatieve Tweelingen?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Is je sterrenbeeld Tweelingen, dan zit je boordevol gedachten en ideeën die je graag ook het liefst wil communiceren. Je leert graag nieuwe dingen en geniet van geestelijke uitdagingen.

Omdat je concentratie zich vaak spreidt over meerdere onderwerpen tegelijkertijd, ben je soms snel afgeleid, wat op zijn beurt kan leiden tot een gebrek aan doorzettingsvermogen. Hierdoor kom je soms oppervlakkig over. Ook kan je soms een beetje té nieuwsgierig zijn, waardoor je je met andermans zaken gaat bemoeien.

De Tweelingen praat graag en veel, en gaat graag in discussie en gesprek. Bovendien deel je graag je kennis. Soms laat je je hierbij verleiden tot roddels, en hoewel je niemand kwaad wil doen, is het geen slecht idee om je soms wat meer afzijdig te houden en je kennis binnensmonds te houden.

Je bent van nature vriendelijk, pacifistisch en wordt niet snel boos. Je probeert drama en conflicten te vermijden. Heeft iemand je gekwetst, dan zal je die persoon in eerste instantie proberen te vergeten om zo verder te kunnen gaan met je eigen leven. Dit wil echter niet zeggen dat je niet durft op te komen voor jezelf. Indien nodig kan je onverwacht hard uit de hoek komen om jezelf te beschermen.

Tweelingen gaan graag op avontuur en volgen daarbij het liefst hun eigen weg. Je bent onafhankelijk, maar kan ook onvoorspelbaar en impulsief zijn. Vrijheid is belangrijk, en dankzij je groot aanpassingsvermogen kan je snel aarden in  verschillende omgevingen en gezelschappen, wat je tot ideaal en interessant gezelschap maakt.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Tweelingen? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Tweelingen?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Tweelingen.

Aquamarijn

Aquamarijn helpt de Tweelingen los te laten en te focussen, zodat je op één onderwerp gericht kan blijven. Lees hier meer over aquamarijn of bekijk hier onze sieraden met aquamarijn.

Bergkristal en kwarts

Bergkristal is een zeer positieve edelsteen en stimuleert het bewustzijn en de concentratie van de Tweelingen. Lees hier meer over bergkristal of bekijk hier onze sieraden met bergkristal.

Citrien

Ook citrien bevordert het concentratievermogen van de Tweelingen. De edelsteen geeft je zelfvertrouwen en versterkt je energie en moed om iets af te maken. Bekijk hier onze sieraden met citrien.

Howliet

Howliet maakt leergierig en versterkt het geheugen. Ideaal voor de nieuwsgierige Tweelingen! Lees hier meer over howliet of bekijk onze sieraden met howliet!

Labradoriet

Labradoriet geeft rust en helpt de Tweelingen met beide voetjes op de grond te blijven. De steen versterkt bovendien de communicatieve vaardigheden en de zelfbescherming die de Tweeling zo eigen is. Bekijk hier onze sieraden met labradoriet.

Parel

Parel stimuleert eerlijkheid en helpt om de nieuwgierigheid van de Tweelingen om te zetten in wijsheid en inzicht. Ook absorbeert parel mogelijke negatieve emoties die de Tweelingen plagen. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Tijgeroog

Tijgeroog geeft de Tweelingen meer verantwoordelijkheidsgevoel en inzicht in zichzelf. Hierdoor helpt deze steen om het overzicht te bewaren. Bekijk hier onze sieraden met tijgeroog.

Turkoois

Turkoois is een sterk beschermende steen voor de Tweelingen. Turkoois versterkt de eerlijke communicatie van de Tweelingen, maar geeft ook rust en geduld. Lees hier meer over turkoois of bekijk hier onze sieraden met turkoois.

Unakiet

Unakiet is een aardende steen die de Tweelingen meer inzicht geeft in zichzelf en zijn/haar omgeving. De edelsteen helpt de Tweelingen om gedachtepatronen te ordenen of te doorbreken om zo mentaal te kunnen groeien. Bekijk hier onze sieraden met unakiet.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *