eigenschappen sterrenbeeld stier

Waar de Ram vooral pionierende energie is, draait het bij de Stier vooral rond consolideren en aarden. Welke edelstenen passen bij het doorzettingsvermogen van de Stier?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

De Stier heeft een sterke wilskracht en een groot doorzettingsvermogen, en weet dan ook maar al te goed wat hij of zij wil. Je bent koppig en zelfverzekerd, en daardoor ook zeer vastberaden.

Je sterke overtuigingen motiveren je om hard voor deze overtuigingen of andere doelen te werken, maar je vindt het ook lastig om deze overtuigingen los te laten. Daarnaast kan het zo zijn dat wanneer je geen vast doel voor ogen hebt je minder gemotiveerd of zelfs lui kunt zijn.

Veranderingen maken je nerveus, en je blijft liever op de gebaande paden dan dat je risico’s neemt. Structuur en zekerheid zijn erg belangrijk voor je, en hierdoor kan je goed georganiseerd te werk gaan.

Je bent veelal rustig en ontspannen. Je eindeloze geduld en mentale kracht zorgen ervoor dat je goed kan luisteren naar anderen, en omdat je zelf besluitvaardig bent, kan je anderen goed helpen om keuzes te maken en problemen op te lossen.

Je bent niet snel kwaad te krijgen, maar eens je kookpunt bereikt is, ben je niet meer te kalmeren. Je kan wrok lang koesteren en één van je werkpuntjes is ook dit uiteindelijk los te laten.

Je bent eerlijk en zegt wat je denkt. Hierdoor kan je soms tactloos overkomen, maar doordat vertrouwen belangrijk voor je is, kunnen de personen die je dierbaar zijn ook eerlijk tegen jou zijn. Wanneer iemand je voorliegt, kan je die persoon heel snel laten vallen, maar wanneer iemand ook trouw aan jou is, ben je een vriend voor het leven.

Jij zoekt het plezier in het leven en houdt van verwenmomenten. Je bent artistiek en geniet van de fijnere dingen van het leven. Je bent misschien wat materialistisch en leeft het liefst comfortabel in (zekere) luxe, maar niet alleen voor jezelf maar ook voor je dierbaren.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Stier? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Stier?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Stier.

Agaat

Agaat versterkt het rustige karakter van de Stier en helpt de Stier om helemaal tot rust te komen. Lees hier meer over agaat of bekijk hier onze sieraden met agaat.

Aquamarijn

Kalmerende aquamarijn helpt de Stier om negatieve gevoelens en té sterke overtuigingen los te laten. Lees hier meer over aquamarijn of bekijk hier onze sieraden met aquamarijn.

Aventurijn

Aventurijn werkt extra helend voor de Stier. De edelsteen werkt kalmerend en brengt de emoties weer in balans bij woede. Daarnaast bevordert aventurijn ook de creativiteit en besluitvaardigheid van de Stier. Lees hier meer over aventurijn of bekijk hier onze sieraden met aventurijn.

Carneool

Carneool ondersteunt het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen van de Stier. Verder heeft carneool ook kalmerende effecten bij stress en frustratie. Hierdoor kan deze edelsteen de Stier goed aarden. Lees hier meer over carneool, of shop hier sieraden met carneool!

Citrien

Citrien is een zeer stimulerende steen die de Stier meer zelfvertrouwen en creativiteit geeft. Citrien helpt de Stier om dromen na te jagen. Bekijk hier onze sieraden met citrien.

Goudsteen

Goudsteen geeft kracht en energie, en geeft de Stier een positieve kijk op het leven. Bekijk hier onze sieraden met goudsteen.

Koraal

Koraal helpt om de emoties van de Stier te beheersen. Zowel bij depressies als bij woede kalmeert koraal en helpt het rust en het zelfvertrouwen terug te brengen. Bekijk hier onze sieraden met rode koraal en fossielkoraal.

Lavasteen

Lavasteen vergroot je wilskracht, geeft moed en versterkt je doorzettingsvermogen. Bekijk hier onze sieraden met lavasteen.

Malachiet

Malachiet bevordert de concentratie en helpt de Stier om naar doelen toe te werken.

Rhodoniet

Rhodoniet geneest emotionele wonden en helpt zo de Stier om anderen te vergeven.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde. Bij boosheid helpt de edelsteen de starre Stier om te vergeven. Bovendien versterkt hij ook de eigenliefde. Bekijk hier onze sieraden met rozenkwarts.

Turkoois

Turkoois versterkt een aantal goede eigenschappen van de Stier. Geduld, loyaliteit en eerlijkheid worden met deze steen bevorderd, maar turkoois geeft ook rust. Lees hier meer over turkoois of bekijk hier onze sieraden met turkoois.

Zonnesteen

Zonnesteen helpt het zelfvertrouwen en geeft de Stier wat meer optimisme. De wat meer realistische Stier kan deze steen dan ook goed gebruiken bij tegenslagen. Bekijk hier onze sieraden met zonnesteen.

E&n reactie op “Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Stier?

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *