Sieraden voor het sterrenbeeld steenbok kopen

Welke edelstenen passen bij de voorzichtige en ambitieuze Steenbok?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok

De Steenbok is ambitieus en gedreven om zijn/haar doelen te bereiken. Je bent geduldig en bereid om lange tijd te wachten om iets te bereiken of hier voor langere tijd naar toe te werken. Dit maakt je plichtsgetrouw en verantwoordelijk.

Je streeft naar perfectie en bent daardoor niet alleen praktisch maar ook vindingrijk. Doordat je een duidelijk plan hebt om een bepaald punt te bereiken, ben je echter niet erg flexibel.

Je hebt een snelle geest en leert snel. Je gaat gedisciplineerd en geconcentreerd te werk en waardeert dit ook in anderen. Wel houd je graag de touwtjes in handen, en je bent kritisch naar je eigen werk en dat van anderen.

Je bent voorzichtig. Hierdoor kom je misschien langzaam over, maar je werkt wel zorgvuldig. Je trekt niet zo maar conclusies en bekijkt alle mogelijkheden en informatie voor je een beslissing maakt.

Je bent conservatief en veranderingen kunnen dan ook het best langzaam gebeuren, zodat jij er aan kan wennen. Soms kan je jezelf en het leven echter te serieus nemen.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor je en je het dan ook een hechte band met je dierbaren. Voor anderen buiten je inner circle kom je eerder gereserveerd over en oog je zelfs ongevoelig, maar wanneer mensen jou beter leren kennen zien ze hoe vriendelijk en betrouwbaar jij bent.

Je kan last hebben van stemmingswisselingen en als je boos bent, kun je onverwacht hard uit de hoek komen. Je vergeet ook niet snel, en negatieve ervaringen blijven je lang bij. Hier tegenover staat dan weer dat je erg loyaal bent tegenover personen die dit in jouw ogen verdienen.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Steenbok? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Steenbok?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Steenbok.

Agaat

Agaat helpt de Steenbok innerlijke rust te vinden en even pauze te nemen. De edelsteen laat de Steenbok logisch en objectief nadenken en bevordert het vinden van oplossingen. Lees hier meer over agaat of bekijk hier onze sieraden met agaat.

Bergkristal

Bergkristal is een positieve edelsteen die de emoties van de Steenbok kan verlichten en helderheid en inzicht geeft. Hierdoor stimuleert de edelsteen ook de concentratie en de doelgerichtheid. Lees hier meer over bergkristal of bekijk hier onze sieraden met bergkristal.

Fluoriet

Fluoriet brengt het beste in de Steenbok naar boven. De steen helpt om gedragspatronen te doorbreken en betere keuzes te maken. Bekijk hier onze sieraden met fluoriet.

Granaat

Granaat geeft de Steenbok vernieuwde energie en vitaliteit en ondersteunt de Steenbok wanneer hij of zij in een pessimistische put is beland. Granaat geeft opnieuw zelfvertrouwen en bevordert het doorzettingsvermogen. Bekijk hier onze sieraden met granaat.

Jaspis

Jaspis versterkt een aantal goede eigenschappen van de Steenbok. De edelsteen stimuleert de vastberadenheid en het organisatietalent van de Steenbok en helpt om doelen te behalen. Rode jaspis versterkt het geduld van de Steenbok en kalmeert bij woede en frustratie. Bekijk hier onze sieraden met jaspis.

Maansteen

Maansteen bevordert de intuïtie van de Steenbok. De steen werkt kalmerend en stimuleert een helderheid van geest. Bekijk hier onze sieraden met maansteen.

Obsidiaan

Obsidiaan geeft zelfinzicht en stimuleert zo de persoonlijke ontwikkeling van de Steenbok. De steen helpt om los te laten en de waarheid naar boven te brengen. Bekijk hier onze sieraden met obsidiaan.

Onyx

Onyx helpt de Steenbok om pessimistische en kritische gedachten los te laten. De steen verzacht emoties, vooral bij boosheid, en laat de Steenbok naar positieve doelen toewerken. Bekijk hier onze sieraden met onyx.

Parel

Parel geeft een zuiverende energie die de Steenbok rust geeft. Hierdoor kan de Steenbok zelfinzicht krijgen en werken aan eerlijkheid en meer begrip voor anderen. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Rozenkwarts

Rozenkwarts helpt de Steenbok zijn/haar hart open te stellen voor anderen en mensen sneller te vergeven. Bekijk hier onze sieraden met rozenkwarts.

Unakiet

Unakiet aardt de Steenbok. De steen stimuleert zelfinzicht waarmee de Steenbok gemakkelijker patronen kan doorbreken en het verleden los kan laten. Bekijk hier onze sieraden met unakiet.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *