sieraden voor het sterrenbeeld schorpioen kopen

Welke edelstenen passen bij de passionele en rancuneuze Schorpioen?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen kent veel extremen. Zo oog je in eerste instantie onafhankelijk, gesloten en kil, maar ben je achter die façade juist zeer gepassioneerd, emotioneel en krachtig. Je laat dan ook niet snel je ware zelf zien.

Je bent slim en sceptisch. Je hebt zaken snel door, maar je hebt een bewijs nodig om iets te geloven en je bent bereid om zeer diep te graven om iets uit te vinden.

Deze argwaan heb je ook tegenover mensen, en het kost je moeite om iemand te vertrouwen. Hierdoor heb je maar een paar echt goede vrienden, maar je weet wel dat je altijd op hen kunt rekenen, en zij op jou. Dat je een beperkt sociaal leven hebt, maakt voor jouw onafhankelijke geest verder ook niet veel uit. Zo heb je nog genoeg momenten voor jezelf.

Je bent ambitieus. Wanneer je een doel voor ogen hebt, laat je niet los tot je dat doel bereikt hebt. Deze wilskracht en vastberadenheid zorgen er ook voor dat je koppig bent, en soms zelfs obsessief kan zijn. Dit maakt je echter ook vindingrijk, want geen obstakel is te groot om je doel te behalen.

Je kan heftige emoties tonen wanneer je daartoe bewogen wordt. Wanneer je iets gevraagd wordt, reageer je eerlijk en complimenten komen altijd uit recht het je hart. Als je boos bent, dan ben je meteen woedend, en je vergeeft en vergeet niet snel iemand die jou onrecht heeft aangedaan. Je kan wrok tot lang blijven koesteren…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Schorpioen? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Schorpioen?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Schorpioen.

Agaat

Agaat zorgt ervoor dat de Schorpioen rust kan vinden en logisch kan nadenken, door zijn/haar emoties heen. De steen  stimuleert om oplossingen te vinden. Lees hier meer over agaat of bekijk hier onze sieraden met agaat.

Amethist

Amethist brengt balans tussen lichaam en geest. De edelsteen helpt de Schorpioen om rust te vinden bij heftige emoties en te ontspannen. Lees hier meer over amethist of bekijk hier onze sieraden met amethist.

Granaat

Granaat stimuleert het doorzettingsvermogen van de Schorpioen, maar geeft ook energie en vitaliteit. Bekijk onze sieraden met granaat.

Hematiet

Hermatiet draagt bij tot het vertrouwen van de Schorpioen, in zichzelf én in anderen. De steen versterkt de wilskracht en kan helpen om gedragspatronen te doorbreken. Bekijk onze sieraden met hematiet.

Koraal

Koraal helpt de Schorpioen bij het beheersen van zijn/haar emoties. Bij grote woede kan koraal de Schorpioen kalmeren, en voelt de Schorpioen zich emotioneel leeg, dan kan koraal net energie geven. Bekijk onze sieraden met koraal.

Labradoriet

Ook labradoriet is een beschermende edelsteen die de Schorpioen rustig maakt en opnieuw aardt na boosheid. Bekijk onze sieraden met labradoriet.

Larvikiet

Larvikiet werkt kalmerend, maar helpt de Schorpioen ook om zaken juist in te schatten om zo doordachte beslissingen te kunnen nemen. Bekijk hier onze sieraden met larvikiet.

Lavasteen

Lavasteen zet aan tot actie en geeft de schorpioen het doorzettingsvermogen om een project af te werken. Bekijk hier onze sieraden met lavasteen.

Malachiet

Malachiet absorbeert negatieve energie en brengt de Schorpioen emotionele genezing. Bekijk hier onze sieraden met malachiet.

Obsidiaan

Obsidiaan is een edelsteen die als een spiegel kan werken. De steen stimuleert zelfinzicht en bevordert hierdoor de persoonlijke ontwikkeling van de Schorpioen. Ook helpt obsidiaan om de waarheid naar boven te brengen. Bekijk hier onze sieraden met obsidiaan.

Onyx

Onyx helpt de Schorpioen met het loslaten van negatieve gevoelens zoals boosheid en wrok, en stimuleert om deze emoties om te zetten in positievere gedachten. Bekijk hier onze sieraden met onyx.

Opaliet

Opaliet maakt het hoofd helder en brengt de Steenbok rust en harmonie. Zo stabiliseert de edelsteen stemmingswisselingen. Bekijk hier onze sieraden met opaliet.

Rode jaspis

De rode jaspis aardt de Schorpioen en brengt rust bij grote woede. De steen geeft de Schorpioen kracht. Bekijk hier onze sieraden met jaspis.

Rozenkwarts

Rozenkwarts helpt de Schorpioen om zijn/haar hart te openen en stimuleert zo het vertrouwen in anderen. Bekijk onze sieraden met rozenkwarts.

Unakiet

Unakiet is een belangrijke steen voor de Schorpioen. Hij stimuleert (zelf)inzicht, maar helpt ook met het loslaten van het verleden of van bepaalde zaken of emoties waaraan de Schorpioen zich vastklampt. Bekijk hier onze sieraden met unakiet.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *