welke edelststenen passen bij het sterrenbeeld ram?

Ram is het eerste sterrenbeeld van de zodiac, de pionier, en dat merk je ook aan de eigenschappen van dit teken. Welke edelstenen passen bij het enthousiasme van de Ram?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

De Ram zit boordevol nieuwe ideeën, en als rasechte pionier heb je absoluut geen schrik om ongebaande paden te bewandelen.

Je bent impulsief en eens je je zinnen op iets hebt gezet, laat je je door niets of niemand tegenhouden. Dit brengt met zich mee dat je je soms in een nieuw avontuur smijt zonder al te veel stil te staan bij de mogelijke risico’s, met alle gevolgen van dien. Maar niet dat je daar van wakker ligt…

Je bent direct in je communicatie. Je benoemt de dingen zoals ze zijn en windt er geen doekjes om, wat problemen kan geven met mensen die het liever subtiel aanpakken.

Je bent een man/vrouw van de actie, en de zaken moeten vooruitgaan. Een van je grootste uitdagingen is om je energie te leren doseren zodat je energieverspilling of burn out kan vermijden. Ook kan af en toe wat meer geduld absoluut geen kwaad. Van “bezinnen eer ge begint” is nog nooit iemand doodgegaan…

Je positief enthousiasme werkt aanstekelijk, en je kan mensen leiden met je charme en charisma. Je doet de dingen echter graag op jouw manier en wordt absoluut niet graag “gecommandeerd”. Dit maakt samenwerken niet altijd gemakkelijk en kan bij anderen het idee geven dat je vooral op jezelf gericht bent. Niets is echter minder waar! Onder al die bravoure heb je een hart van goud en geef je je volledig voor de ideeën of personen in wie je gelooft of die je dierbaar zijn.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Ram? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Ram?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Ram.

Agaat

Agaat geeft de enthousiaste en soms wat te impulsieve Ram rust en stabiliteit. Lees hier meer over agaat of bekijk hier onze sieraden met agaat.

Amethist

Amethist helpt de altijd maar actieve Ram om even op de pauzeknop te drukken en verrijkt de vurige energie van de Ram met spirituele inspiratie en creativiteit.  Lees hier meer over amethist en bekijk hier sieraden met amethist.

Carneool

Carneool is dé steen voor de Ram, en versterkt enkele mooie eigenschappen die eigen zijn aan dit teken. Hij brengt vitaliteit en levenskracht, aardt energie en stimuleert moed, motivatie en leiderschap. Lees hier meer over carneool, of shop hier sieraden met carneool!

Granaat

Ook dieprode granaat geeft de Ram energie en bevordert je zelfvertrouwen, motivatie en drijfveer. Granaat biedt de Ram extra ondersteuning bij het uitwerken van projecten en ideeën. Bekijk hier onze sieraden met granaat.

Rode koraal

Rode koraal  is de edelsteen van de planeet Mars, en deze planeet is “heerser” van het teken Ram. Een goede match dus :-)! Rode koraal brengt energie, vitaliteit en plezier in de projecten die de Ram onderneemt. Bovendien herstelt de edelsteen het zelfvertrouwen na een tegenslag. Bekijk hier onze sieraden met rode koraal.

Hematiet

De aardende hematiet brengt de enthousiaste Ram weer met beide voetjes op de grond. Word je geplaagd door te veel ideeën en projecten, dan helpt hematiet je te focussen. In moeilijke tijden helpt hematiet om de moed niet te verliezen. Bekijk hier onze sieraden met hematiet.

Larvikiet

Larvikiet werkt aardend en beschermend en helpt de impulsieve Ram om goed (of in ieder geval beter) doordachte beslissingen te nemen. Bekijk hier onze sieraden met larvikiet.

Rode Jaspis

Rode jaspis geeft de Ram geduld en doorzettingsvermogen, zonder daarbij het enthousiasme dat de Ram zo kenmerkt te doven. Rode jaspis verrijkt de impulsieve energie van de Ram met wijsheid en medeleven. Bekijk hier onze sieraden met jaspis.

Zonnesteen

Zonnesteen bevordert het zelfvertrouwen en optimisme van de Ram en doet positief naar het leven kijken. Heb je wat last van het “vallen van het blad”, dan is Zonnesteen dé steen om je er weer bovenop te helpen. Bekijk hier onze sieraden met zonnesteen.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *