eigenschappen sterrenbeeld maagd en welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld maagd

Welke edelstenen passen bij de analytische en bescheiden Maagd?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

De Maagd is verlegen, bescheiden en wil niet te veel aandacht trekken. Integendeel, je bent juist vrij gereserveerd en kan hierdoor in eerste instantie koel en afstandelijk overkomen. Als mensen je echter wat beter leren kennen, ontdekken ze je warme kant, en wanneer je je op je gemak voelt, durf je wat meer van jezelf prijs te geven.

Je bent betrouwbaar en nauwkeurig. Zowel in je werk als in het leven ben je ijverig en intelligent, maar je bent ook kritisch en perfectionistisch. Je stelt hoge eisen aan jezelf én anderen, en kan hierdoor heel wat stress ervaren.

Je hebt een duidelijke menig en bent sceptisch, waardoor je vaak je eigen conclusies trekt. Het is echter geen slecht idee om soms ook wat meer begrip voor anderen te tonen.

Je bent oplossingsgericht en georganiseerd. Je kan niet goed tegen rommel, want dit gaat jouw orde in de weg. In je gedachten ben je echter minder geordend. Je piekert veel en overdenkt bijna alles, en maakt je dan ook veel zorgen. Soms leef je misschien zelf iets te veel in je eigen gedachten.

Je probeert confrontaties zoveel mogelijk te vermijden. Je kan niet altijd even goed tegen kritiek. Wel kan je je eigen standpunten zeer volhardend verdedigen en bent dan ook zeer sterk in analyseren en argumenteren.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Maagd? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Maagd?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Maagd.

Amethist

Amethist helpt de Maagd te ontspannen. De edelsteen brengt de overactieve gedachten van de Maagd tot rust en stelt open voor inspiratie en creativiteit. Lees hier meer over amethist of bekijk hier onze sieraden met amethist.

Aquamarijn

Ook aquamarijn is een kalmerende steen. De edelsteen draagt bij aan helderheid van geest en aardt de Maagd in het hier en nu. Daarnaast bevordert Aquamarijn de positiviteit die de Maagd soms even mist. Lees hier meer over aquamarijn of bekijk hier onze sieraden met aquamarijn.

Aventurijn

Aventurijn brengt de gedachten en emoties van de Maagd in balans en kan de Maagd helpen bij het maken van keuzes. Lees hier meer over aventurijn of bekijk hier onze sieraden met aventurijn.

Citrien

Citrien is een goede edelsteen voor de Maagd die zich te veel zorgen maakt. Citrien geeft positieve energie en bevordert het zelfvertrouwen van de Maagd. Bekijk hier onze sieraden met citrien.

Howliet

Howliet versterkt het geheugen, ideaal voor de Maagd die graag anaylseert. Lees hier meer over howliet of bekijk onze sieraden met howliet!

Jaspis

Jaspis is één van de belangrijkste stenen voor de Maagd. Hij stimuleert vastberadenheid en helpt de Maagd om doelen te behalen door zijn/haar organisatorische vaardigheden te bevorderen. Bekijk hier onze sieraden met jaspis.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli geeft de Maagd zelfinzicht, en versterkt zo de intuïtie. Ook helpt de edelsteen tegen de vele zorgen die soms door het hoofd van de Maagd gaan. Bekijk hier onze sieraden met lapis lazuli.

Sodaliet

Sodaliet vermindert de innerlijke onrust die de Maagd soms kan voelen. De steen geeft de Maagd meer zelfvertrouwen en bevordert zijn/haar idealisme in werk. Bekijk hier onze sieraden met sodaliet.

Tijgeroog

Tijgeroog geeft de Maagd zelfvertrouwen, versterkt het analytisch vermogen en maakt daadkrachtiger. Bekijk hier onze sieraden met tijgeroog.

Zonnesteen

Ook zonnesteen helpt tegen de zorgen van de Maagd. De edelsteen geeft meer levensvreugde en zelfvertrouwen, zodat de Maagd minder zal piekeren. Bekijk hier onze sieraden met zonnesteen.

E&n reactie op “Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Maagd?

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *