eigenschappen sterrenbeeld leeuw

Welke edelstenen passen bij de grootmoedige Leeuw?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

De Leeuw is energiek en houdt van sociaal contact. Je hebt een groot hart en je dierbaren kunnen altijd op je rekenen.

Je hebt behoefte aan aandacht en affectie, maar geeft ook aandacht en affectie aan anderen. Je staat graag in de spotlights.

Hoewel je een geboren leider bent, laat je dit soms iets té veel merken. Het kan dan overkomen alsof je een groot ego hebt en bazig bent. Achter deze zelfverzekerde façade zit echter ook een soms onzeker en gevoelig hartje, en je moet geen schrik hebben om dit af en toe ook te laten merken. Soms is het goed om je even terug te trekken om zowel fysiek als mentaal tot rust te komen.

Je houdt van een uitdaging en gaat overal honderd procent voor. Je bent recht door zee en direct naar anderen toe, maar je bent ook creatief en ruimdenkend en weet anderen te charmeren en overtuigen.

Je kan veel verdragen, maar wanneer je eenmaal boos bent, ben je meteen woedend. Je houdt nu eenmaal van drama en bent geneigd om je eigen emoties te overdrijven. Negatieve gevoelens blijven echter nooit lang hangen en je vergeeft en vergeet snel, zodat je weer in alle vrede verder kan met je leven.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Leeuw? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Leeuw?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Leeuw.

Aventurijn

Aventurijn heeft een kalmerende werking op de Leeuw. Deze edelsteen helpt om overdreven emoties terug in balans te brengen, en bevordert ook creativiteit en inspiratie. Verder geeft aventurijn de Leeuw de kracht om beslissingen te nemen en zich daaraan te houden. Lees hier meer over aventurijn of bekijk hier onze sieraden met aventurijn.

Bergkristal

Bergkristal brengt positieve energie en stimuleert concentratie en inzicht. Daarnaast legt bergkristal ook de onderliggende de drijfveren van de Leeuw bloot. Lees hier meer over bergkristal of bekijk hier onze sieraden met bergkristal.

Citrien

Citrien geeft de Leeuw de mogelijkheid om zijn/haar energie weer op te laden. De edelsteen vergoot het zelfvertrouwen en nodigt de Leeuw uit om zijn/haar dromen na te jagen. Bekijk hier onze sieraden met citrien.

Goudsteen

Goudsteen geeft kracht en energie, en doet de Leeuw schitteren. Bekijk hier onze sieraden met goudsteen.

Granaat

Granaat geeft de Leeuw meer kracht en energie. Wanneer de Leeuw even een moment voor zichzelf nodig heeft, kan granaat helpen om te ontspannen en meer levensvreugde te krijgen. Bekijk hier onze sieraden met granaat.

Koraal

Koraal is een perfecte steen om de emoties van de Leeuw weer te kunnen beheersen en de Leeuw tot rust te kunnen brengen. Hij geeft de Leeuw vernieuwde energie en vitaliteit. Bekijk hier onze sieraden met rode koraal en fossielkoraal.

Labradoriet

Voor de overgevoelige Leeuw werkt labradoriet perfect om weer met beide voetjes op de grond te komen. Labradoriet geeft rust en bescherming. Bekijk hier onze sieraden met labradoriet.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een confronterende steen voor de Leeuw. De edelsteen geeft inzicht in zichzelf. Verder versterkt lapis lazuli de vriendschap en behulpzaamheid van de Leeuw en laat hij de Leeuw in eigen authenticiteit leven. Bekijk hier onze sieraden met lapis lazuli.

Larvikiet

Larvikiet werkt aardend voor de Leeuw. De steen kalmeert en helpt om doordachte beslissingen te nemen. Bekijk hier onze sieraden met larvikiet.

Onyx

Onyx helpt de Leeuw met loslaten en zet negatieve gedachten om in een positieve levenshouding. De steen helpt de Leeuw om naar zijn/haar dromen te handelen. Bekijk hier onze sieraden met onyx.

Rozenkwarts

Rozenkwarts vergroot het hart van de Leeuw. De steen helpt de Leeuw om zowel liefde te geven als liefde te krijgen, maar versterkt ook de eigenliefde van de Leeuw. Bekijk hier onze sieraden met rozenkwarts.

Rutielkwarts

Rutielkwarts helpt de Leeuw om vanuit eigen kracht te werken. De edelsteen bevordert zelfvertrouwen en eigenliefde en maakt verwarde gevoelens weer helder. Bekijk hier onze sieraden met rutielkwarts.

Tijgeroog

Tijgeroog weet de Leeuw te aarden in het hier en nu. De edelsteen helpt om het overzicht te bewaren en geeft zelfinzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Bekijk hier onze sieraden met tijgeroog.

Zonnesteen

Zonnesteen verwarmt de Leeuw en geeft je een positieve kijk op het leven. Dit optimisme zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen en humeur toenemen. Bekijk hier onze sieraden met zonnesteen.

E&n reactie op “Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Leeuw?

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *