Welke edelstenen passen bij de gevoelige Kreeft?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft

De Kreeft is van nature erg liefdevol. Je staat altijd klaar voor anderen en dierbaren, en maakt iedereen graag blij. Je houdt van intimiteit en diepe banden en verwacht ook zelf aandacht en liefde. Hierdoor ben je aanhankelijk en soms iets té afhankelijk van anderen.

De Kreeft heeft een sterke intuïtie. Je voelt goed aan wanneer er iets aan de hand is met iemand die voor jou belangrijk is. Je bent gevoelig, maar ook erg beschermend en taai.

Omdat je graag iedereen te vriend houdt, word je niet snel boos. In tegenstelling, je gaat confrontaties liever uit de weg. Kookt het water echter over, dan zal je niet snel vergeven of vergeten.

Je bent in het algemeen verlegen en voorzichtig. Je bent het meest comfortabel in je eigen plekje dat je met zorg hebt ingericht, en je hebt dan ook tijd nodig om je op je gemak te voelen op andere plaatsen. Ook in je communicatie ben je voorzichtig. Omdat je de gevoelens van anderen niet wil kwetsen, heb je moeite om to-the-point te komen.

Je stelt jezelf en je eigen gedachten niet graag open voor anderen. Wanneer je je oncomfortabel of ongelukkig voelt, word je stil en trek je je het liefst van al terug in je schulp.

Verder ben je melancholiek en nostalgisch, en heb je moeite met het loslaten van het verleden. Je hebt dan ook tijd nodig om emotionele gebeurtenissen te verwerken en je leven na een tegenslag weer op te pakken.

Je bent loyaal en staat open voor nieuwe ideeën van personen die belangrijk zijn voor jou. Je gaat graag mee in de golf van hun enthousiasme.

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Kreeft? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Kreeft?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Kreeft.

Aventurijn

Aventurijn brengt balans in de vele en diepe emoties van de Kreeft. Daarnaast stimuleert aventurijn besluitvaardigheid en creativiteit, waardoor je de kracht krijgt om keuzes voor jezelf te maken. Lees hier meer over aventurijn of bekijk hier onze sieraden met aventurijn.

Carneool

Carneool aardt de Kreeft en brengt levenskracht en zelfvertrouwen. Ook stimuleert de edelsteen de moed en de behulpzaamheid van de Kreeft, waardoor je sneller problemen kan oplossen en dierbaren nog beter kan helpen. Lees hier meer over carneool, of shop hier sieraden met carneool!

Citrien

Citrien geeft de Kreeft energie en moed. De warmte van de steen helpt tegen negatieve gedachtes en helpt de neerslachtige Kreeft weer het positieve in het leven te zien. Bekijk hier onze sieraden met citrien.

Koraal

Koraal helpt de Kreeft om emoties beter te kunnen beheersen. Koraal geeft energie, plezier en zelfvertrouwen en kalmeert bij woede en frustratie. Bekijk hier onze sieraden met rode koraal en fossielkoraal.

Labradoriet

Labradoriet aardt de soms overgevoelige Kreeft en brengt emoties weer tot rust. Deze edelsteen brengt de Kreeft weer tot het hier en nu, en helpt je om voor jezelf op te komen. Labradoriet bevordert ook directe communicatie. Bekijk hier onze sieraden met labradoriet.

Maansteen

Maansteen is een perfecte edelsteen voor de Kreeft. Zo heeft deze edelsteen de kracht om de emoties van de Kreeft te kalmeren, en versterkt hij ook de intuïtie. Bekijk hier onze sieraden met maansteen.

Opaliet

Opaliet maakt het hoofd helder en brengt de Kreeft harmonie. Zo stabiliseert de edelsteen stemmingswisselingen en brengt rust bij moeilijke momenten. Bekijk hier onze sieraden met opaliet.

Parel

Parel versterkt de wijsheid en het inzicht van de Kreeft. Hij absorbeert negatieve emoties en zorgt ervoor dat de Kreeft zich beter op zijn of haar gemakt voelt. Verder stimuleert parel ook eerlijkheid in de erg voorzichtige Kreeft. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Rode Jaspis

Rode jaspis geeft de Kreeft vooral veel kracht. De edelsteen bevordert het geduld en het doorzettingsvermogen van de Kreeft, en stimuleert medeleven. Ook vermindert rode jaspis woede en de angst voor conflicten, en helpt hij de Kreeft om voor zichzelf op te komen. Bekijk hier onze sieraden met jaspis.

Unakiet

Unakiet helpt de Kreeft te aarden. Hij geeft inzicht in je situatie en helpt je om het verleden los te laten en van het heden te genieten. Bekijk hier onze sieraden met unakiet.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *