Sieraden kopen voor het sterrenbeeld boogschutter

Welke edelstenen passen bij de optimistische en rusteloze Boogschutter?

Eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

De Boogschutter staat zeer optimistisch in het leven. Je bent goedgehumeurd en kijkt uit naar de toekomst. Je gaat het leven dan ook vol enthousiasme tegemoet.

Je bent niet erg emotioneel. Je laat je emoties niet snel merken en kan daardoor oppervlakkig overkomen. Je trekt je terug bij verdriet, en laat vooral indirect merken wanneer je boos bent of je onrecht ziet. Je laat die gevoelens ook weer snel los, om verder te kunnen gaan met je leven.

Eerlijkheid is belangrijk voor je, en je bent dan ook altijd recht door zee. Hierdoor kan je soms bot overkomen, maar je bedoelt het goed en verwacht deze eerlijkheid ook van anderen naar jou toe.

Je bent energiek en vol vertrouwen. Je zet grote doelen voor jezelf en weet deze ook te behalen omdat je je niet laat tegenhouden door tegenspoed. Dankzij je intellect en creatieve geest weet je mogelijke tegenslagen goed te overbruggen. Wel ben je ongeduldig en ga je niet erg gedetailleerd te werk, waardoor je soms kleine maar belangrijke zaken over het hoofd ziet.

Je draagt vrijheid hoog in het vaandel en staat nieuwsgierig en met een open geest in de wereld. Je bent altijd op zoek naar avontuur (al dan niet via verre reizen) en kan impulsief handelen zonder veel nadenken.

Je bent rusteloos en houdt niet van stilzitten. Je onafhankelijke persoonlijkheid heeft nood aan uitdaging en verandering, telkens opnieuw. 

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Boogschutter? Lees verder onder de voorgestelde sieraden…

Welke edelstenen passen bij het sterrenbeeld Boogschutter?

Hoewel op zich alle edelstenen bij elk sterrenbeeld passen, leunt de werking van onderstaande edelstenen bijzonder dicht bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Boogschutter.

Amethist

Amethist heeft een ontspannende werking en helpt de energieke Boogschutter om een moment van rust te nemen. Lees hier meer over amethist of bekijk hier onze sieraden met amethist.

Citrien

Citrien is een warme steen die het zelfvertrouwen van de Boogschutter positief beïnvloedt en het najagen van dromen stimuleert. Bekijk onze sieraden met citrien.

Granaat

Door zijn energie en enthousiasme durft de Boogschutter zichzelf voorbij te lopen. Granaat geeft in dat geval nieuwe energie en versterkt het doorzettingsvermogen en de creativiteit van de Boogschutter. Bekijk hier onze sieraden met granaat.

Labradoriet

Labradoriet helpt de Boogschutter om rust te vinden en zich te concentreren. De steen aardt de Boogschutter. Bekijk hier onze sieraden met labradoriet.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli geeft de Boogschutter zelfinzicht en versterkt zijn/haar intuïtie. De edelsteen helpt daarnaast ook om innerlijke rust en waarheid te vinden en stimuleert een eerlijke communicatie. Bekijk hier onze sieraden met lapis lazuli.

Larvikiet

Larvikiet grondt de Boogschutter. Deze steen helpt om zaken goed in te schatten en beslissingen goed te doordenken in plaats van impulsief te reageren. Bekijk hier onze sieraden met larvikiet.

Maansteen

Maansteen versterkt de intuïtie van de Boogschutter en kalmeert de drukke geest, wat meehelpt aan heldere gedachten. Bekijk hier onze sieraden met maansteen.

Obsidiaan

Obsidiaan stimuleert de persoonlijke ontwikkeling en het zelfinzicht van de Boogschutter. De edelsteen haalt de waarheid naar boven zodat je hieruit kan leren. Bekijk hier onze sieraden met obsidiaan.

Opaliet

Opaliet maakt het hoofd helder en brengt de Boogschutter harmonie. Zo stabiliseert de edelsteen stemmingswisselingen en brengt rust in moeilijke situaties. Bekijk hier onze sieraden met opaliet.

Parel

Parel heeft een zuiverende werking en stimuleert eerlijkheid, inzicht en begrip. Bekijk hier onze sieraden met parel.

Sodaliet

Sodaliet vermindert de onrust van de Boogschutter en geeft inzicht. Hiermee bevordert de edelsteen het zelfvertrouwen, de zelfacceptatie en het idealisme van de Boogschutter. Bekijk hier onze sieraden met sodaliet.

Tijgeroog

Tijgeroog stimuleert het verantwoordelijkheidsgevoel dat de impulsieve Boogschutter soms mist. Ook aardt tijgeroog de Boogschutter en bevordert de edelsteen het analytisch vermogen. Verder is tijgeroog een beschermende steen voor reizigers, iets wat heel wat Boogschutters zijn. Bekijk hier onze sieraden met tijgeroog.

Turkoois

Turkoois zorgt voornamelijk voor rust en bescherming, maar stimuleert ook geduld in de Boogschutter. Daarnaast versterkt de steen het inzicht en het creatieve brein van de Boogschutter. Lees hier meer over turkoois of bekijk hier onze sieraden met turkoois.

Reageren? Dat kan hier :-)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *